Brenda Van Strijthem

Contact & Afspraak

Email: brenda@praktijkneerijse.be
Tel: 0473 381 688
Online afspraken: www.xiena.be/agenda
Gelieve er rekening mee te houden dat ik tijdens consulten niet bereikbaar ben. Laat dan gerust een boodschap en ik bel je zo snel mogelijk terug.
Meer info: www.xiena.be

Behandelingen:

Tarieven

Intakegesprek (1,5u-2u): € 80
vervolgsessies (1u): € 60

In het intakegesprek bekijken we of het ‘klikt’ en we samen op pad kunnen gaan.
Betalingen cash/bank app, er is geen bancontact aanwezig.

Over Brenda

Reeds op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de schaduwkanten van het leven. Daardoor werd ik ook veel sneller volwassen dan wellicht goed voor me was.

Ik was sociaal, had veel vrienden en maakte plezier. Ik werkte hard, zorgde voor anderen en had steeds een luisterend oor, maar wat er diep van binnen in mij leefde, dat deelde ik met niemand.

Na mijn jarenlange relatie met een narcistische partner, ging ik op zoek naar antwoorden. Pas toen ik werkelijk begreep wat narcisme was, werd me duidelijk wat er zich telkens weer opnieuw had afgespeeld in die ‘moeilijke’ relaties in mijn leven. Ik kon het een naam geven en het voelde als een bevrijding om het patroon te kunnen doorbreken.

Ik leerde mezelf kennen en ontdekte een nieuwe ik. Ik werd niet terug de oude, maar wel een betere versie van mezelf.

Ik werd door mijn hulpverleners aangespoord om iets te doen met mijn ervaring. Ook voor mezelf voelde het bijna als een plicht. Door mijn eigen ervaring herken ik de angst op mensen hun gezicht, hun onzekerheid, het schuldgevoel, de schaamte,… Heel mijn leven al vertellen mensen spontaan hun verhalen aan mij en vertrouwen ze me hun hart toe. De stap naar therapeut worden, voelde dan ook heel natuurlijk.


Het leven is een leerproces. Enkel pijn genereert verandering. Ook al willen we dit ontlopen, de enige manier om te groeien is er door te gaan. Hier wil ik jou graag bij helpen, vanuit mijn hart. Met de nodige tijd en de juiste mindset.

De weg is soms moeilijk en lang maar de moeite waard. Ik ben er sterker uitgekomen en ik weet dat jij dat ook kan.

Gevolgde opleidingen