Mental coaching

Mental Coaching

Van destructieve relaties (narcisme) naar constructieve relaties

In elke relatie is een krachtenspel gaande, een wederzijdse beïnvloeding die de betrokkenen moeten verwerken en beantwoorden. In een constructieve relatie is de uitwisseling vooral voedend. Het is een aspect van geven en nemen.

In een destructieve relatie wordt er door één partij alleen maar genomen. Je geraakt dan gevangen in een relatie waar je persoonlijke energie en liefde die je erin steekt, letterlijk en figuurlijk uit je lichaam gezogen wordt. Niet alleen kun je daar intens verdrietig van worden, ook heeft het een behoorlijke invloed op je dagelijkse functioneren.

Een destructieve relatie holt je persoonlijkheid uit, brengt je gezondheid in gevaar en berooft je van je levensvreugde. Een relatie kan gaan over je partner, baas, collega, vriend(in), ouder,…

Mental coaching helpt je om de relatie te herstellen, in de eerste plaats met jezelf!
Je wordt begeleid om te leren omgaan met je situatie. Om het te begrijpen en aanvaarden en terug inzicht in jezelf te krijgen.
Het is een proces waarin je evolueert van kwetsbaar naar weerbaar en zelfbewustzijn.
Je leert terug om op je eigen benen te staan en een betere versie van jezelf te worden. Je komt terug in een constructieve relatie met jezelf en de ander.

De weg van bewustwording naar verandering.

Meer info www.xiena.be

Xien’a: Ik zie je. Ik hoor je. Ik begrijp je