0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

De Warmste week 2020

Wanneer: data volgt op kalender

Prijs: vrije bijdrage of afgesproken prijs

ACTIE 2021: Voor 2021 hebben we nog geen actie vastgelegd

ACTIE 2019: Geniet ervan en zo kunnen ook anderen genieten!

Geniet ervan en zo kunnen ook anderen genieten! Zo begon het idee om een actie  “Genieten for Life” te organiseren voor de warmste week. We kozen voor het goede doel dat ons nauw aan het hart ligt: Casa Magnolia. www.casamagnolia.be . Ze helpen gezinnen met zwaar zieke kinderen. Met hun snoezelmobiel raken ze bij alle kinderen….een momentje van rust en genieten is er dan echt voor iedereen..ook voor wie zwaar ziek is!

Wat begon als een mini kleine actie “Genieten for Life” groeide uit tot een steeds grotere actie.
Enkele ouders besloten hun schouders te zetten bij de  “Bots for Life“-actie.
Er werden affiches (door ppuntt.be) gemaakt, andere ouders zorgenden dat de schuur werd gepimt met lichtjes, leuke muziek,… Geweldige retro beersman-botsauto’s mochten enkele dagen in de schuur vertoeven, tot grote vreugde van de kinderen. 

Ondertussen was het “Smullen for Life” van de oliebollen, glutenvrije wafels, een gezond soepje, noten,..

De warmte was voelbaar, er werden hartjes-mobieltjes verkocht, kinderen van De Bolster school maakten tekeningen  om te verkopen,..En als we nu een blik werpen op onze kerstboom, genieten we nog steeds na van de “Decoratie for Life” -actie!

De actie bracht alles samen 1.166,15 euro op!

Dat bedrag is fijn, maar te ervaren dat er zoveel creativiteit, warmte, inzet, samenhorigheid, dorpsgevoel en zoveel meer was, maakte dit echt de warmste week van 2019

Bekijk hier de de foto’s