Laden…
0494 89 97 19
Donkerstraat 2, Neerijse

Infosessies Gastmedewerkers

Wanneer 
klik hier voor alle data

data op aanvraag

 

 Afvallen rond de keukentafel - een gezonde leefstijl als leidraad met Annehieke Bryan
Duurzaam verliezen van gewicht bereik je door je eigen leefstijl kritisch te bekijken en aan te passen. Gedurende 8 sessies val jij in langzaam tempo af (1,5 kilo/maand) en nemen we je hele leefstijl onder de loep. Denk aan: gezonde voeding en voedingspatronen, meer bewegen, verkwikkende slaap, stress en ontspanning, suiker als gif, middelengebruik, energienemers & -gevers, veranderen van gewoonten. We starten met een gratis meting van de lichaamssamenstelling (o.a. gewicht, vetpercentage, spiermassa, watermassa, metabole leeftijd) en een simpele conditietest. Jij hebt je eigen doelstellingen, maar we werken in groep en delen ervaringen rond de eettafel. Reken op oefeningen voor thuis.
- Data: donderdag 6 september 2018 van 14-17 uur en 19-22 uur, vrije inloop voor de gratis meting en test en informatie over de cursus. Bij voorkeur afspraak maken via tel. 0473/110659.
Vervolgens 8 donderdagavonden in 2018 (13/27 sept, 11/25 okt, 22/29 nov, 13/20 dec)
Uur: 19:30 - 21:30 uur
-Prijs: 6 september is gratis, cursus is €130,- (8 donderdagavonden)
Plaats : eQiLibre, Donkerstraat 2, 3040 Neerijse
- Waar inschrijven:  info.go4vitality@gmail.com


 Suiker, gif of goddelijk? De suikerchallenge met Annehieke Bryan

- Uitleg: Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met suiker? Enerzijds is het goddelijk lekker, anderzijds vreet het energie en is het slecht voor je lijn. Tijdens de eerste sessie krijg je informatie over suikers in dagelijkse voedingsmiddelen en het effect op je lichaam. Daarna probeer je een maand lang suikervrij te eten. Je wordt gecoacht en kan je ervaringen delen in een Whatsappgroep. Tijdens de slotsessie gaan we dieper in op onze eetgewoonten en hoe deze te veranderen. Na afloop heb je alle handvatten om grip te krijgen op een suiker-arm leven.
- Datum: data op planning
- Uur
- Prijs: €70,- voor 2 avonden en whatsapp coaching -
- Plaats : eQiLibre, Donkerstraat 2, 3040 Neerijse - GROENE PRAKTIJK 1
- Waar inschrijven: info.go4vitality@gmail.com


Welke infosessies werden er reeds gegeven?

  • Ayurveda en voeding
  • Buteyko ademhaling
  • Het belang van zuiver en vitaal water