0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

Sylvia Witters

Contact

Email: sylvia@praktijkneerijse.be / Tel. 016/47 03 79

Behandelingen

  • individuele yoga

Groepslessen

  • 6 yoga groepen

Actuele groepslessen kan je hier vinden.

Over Syliva

Als bio-ingenieur heb ik gewerkt met boerenfamilies in Nicaragua voor Vredeseilanden. Daar deed ik heel wat ervaring op om mensen te coachen, die zelf hun leven in handen willen nemen. Ik leefde er zeer verbonden met de natuur en ook mijn interesse in natuurlijke geneeswijzen en spiritualiteit g

Mijn hartendroom is om mensen te begeleiden in gezondheid van lichaam, ziel en geest. Ik volgde hiervoor diverse opleidingen. En ik geloof in ieder mens, in het zelf-herstellend vermogen, in de kracht en wijsheid die in iedereen aanwezig is. Met aandacht en zorg, begeleid ik je bij je heling. Leef, geniet en straal!

Extra info – Yoga: persoonlijke sessie

We sporen de bewuste en onbewuste blokkades op en deze worden losgelaten met ademhaling en drukpunten. Oorzaken van moeheid, nervositeit, fobieën,spanningen, depressie, burn-out, lage eigenwaarde, hoofdpijnen en andere klachten kan je oplossen. Ziekte is een signaal dat er onbalans is op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierbij aanwezig zijn,brengt je de inzichten die jij nodig hebt. Je zelf-genezend vermogen wordt optimaal benut. We werken met methodieken die je autonoom zenuwstelsel reguleren, dat alle functies van stofwisseling tot en met immuniteit aanstuurt. Je herstelt tot op DNA-niveau.Ook voor meditatie, affirmaties, chakra balancing, Emotional Freedom Thechniques en intentiekracht kan je bij mij terecht. Jij mag er zijn! Je kan jouw kracht en gezondheid, je liefde en wijsheid verder ontdekken.

Ervaring

“Sylvia, jij kan precies invoelen wat nodig is. Het heeft me veel deugd gedaan, en ik heb enorm goed geslapen daarna.”(Ana)

“Je hebt me enorm goed geholpen om mijn beperkende overtuigingen los tel laten.” (Domien)

“Sylvia, je kan heel goed met kinderen om in een sessie. Je behandelt ze als gelijke.” (Lieve)

“Bedankt voor de yogales!  Het heeft me veel deugd gedaan!  De oefeningen van vandaag hebben mijn pijnlijke spier/pees in mijn rug weggekregen! Dank je wel.” (Ann-Marie)

“Sylvia, jouw enthousiasme werkt echt aanstekelijk. Iedereen is na de yoga smilend naar huis gegaan.” (Sonja)

Gevolgde opleidingen

  • Coaching, Emotioneel Evenwicht en Chakra Balancing bij Roy Martina (2005-2006)
  • Fysio Emotionele Energetische Therapie bij Magnolia Federatie (2004-2007)
  • Yoga-docentenopleiding aan het Lifeforce Instituut, een diepgaande en holistische training met als basis Okido-yoga en invloeden van Tao en Acu Yoga, Hatta Yoga, Chakra Yoga en Zenmeditatie (2007-2010)
  • Zen-Shiatsu bij Iyashi (2015)
  • Bijscholingen: Reiki en Munay Ki (bij Lut Lemmens), Bachbloesems (Orenda), Mindfulness (Naturopathica), Meditatie (Tom Kenyon en Ingeborg), Healing Voice (Michèle Avérard)
  • Bio-ingenieur aan de KU-Leuven (1988-1992)