Laden…
0494 89 97 19
Donkerstraat 2, Neerijse

Sylvia Witters

Contact

Over Sylvia

Als bio-ingenieur heb ik gewerkt met boerenfamilies in Nicaragua voor Vredeseilanden. Daar deed ik heel wat ervaring op om mensen te coachen, die zelf hun leven in handen willen nemen. Ik leefde er zeer verbonden met de natuur en ook mijn interesse in natuurlijke geneeswijzen en spiritualiteit groeide.

Mijn hartendroom is om mensen te begeleiden in gezondheid van lichaam, ziel en geest. Ik volgde hiervoor diverse opleidingen. En ik geloof in ieder mens, in het zelf-herstellend vermogen, in de kracht en wijsheid die in iedereen aanwezig is. Met aandacht en zorg, begeleid ik je bij je heling. Leef, geniet en straal!

Behandelingen en Groepslessen

Groepslessen

Yoga, verschillende groepen

Lezingen

 

Yoga: persoonlijke sessie

We sporen de bewuste en onbewuste blokkades op en deze worden losgelaten met ademhaling en drukpunten. Oorzaken van moeheid, nervositeit, fobieën,spanningen, depressie, burn-out, lage eigenwaarde, hoofdpijnen en andere klachten kan je oplossen. Ziekte is een signaal dat er onbalans is op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierbij aanwezig zijn,brengt je de inzichten die jij nodig hebt. Je zelf-genezend vermogen wordt optimaal benut. We werken met methodieken die je autonoom zenuwstelsel reguleren, dat alle functies van stofwisseling tot en met immuniteit aanstuurt. Je herstelt tot op DNA-niveau.Ook voor meditatie, affirmaties, chakra balancing, Emotional Freedom Thechniques en intentiekracht kan je bij mij terecht. Jij mag er zijn! Je kan jouw kracht en gezondheid, je liefde en wijsheid verder ontdekken.

Groepssessies yoga (6 per week)

Effecten van yoga:

 • Fysiek: yoga geeft je een sterk, soepel lichaam. Het stimuleert je levensenergie tot in elke cel!
 • Mentaal: je geest wordt rustig en helder. Je kan je gemakkelijker concentreren.
 • Emotioneel: stress en spanningen kan je gemakkelijker loslaten met yoga. Door naar binnen te gaan, krijg je inzicht en word je zelfbewuster. Yoga leert je hoe je om kunt gaan met stress en emoties
 • Intuïtief en creatief: door je lichaam en geest te ontspannen, merk je beter wat je intuïtie je ingeeft. Je krijgt inspiratie en dat geeft energie om er iets mee te doen.
 • Verbondenheid: Yoga is een Sanskriet woord, uit de Oude Vedische taal van India. Yoga betekent letterlijk verbinden. Lichaam en geest verbinden. Hemel en aarde verbinden. Je verbonden voelen met elkaar. Yoga opent je hart, geeft levensvreugde en geluk.

Tarieven

Meer info bij inschrijving van de groepsles

 

Gevolgde opleidingen

 • Coaching, Emotioneel Evenwicht en Chakra Balancing bij Roy Martina (2005-2006)
 • Fysio Emotionele Energetische Therapie bij Magnolia Federatie (2004-2007)
 • Yoga-docentenopleiding aan het Lifeforce Instituut, een diepgaande en holistische training met als basis Okido-yoga en invloeden van Tao en Acu Yoga, Hatta Yoga, Chakra Yoga en Zenmeditatie (2007-2010)
 • Zen-Shiatsu bij Iyashi (2015)
 • Bijscholingen: Reiki en Munay Ki (bij Lut Lemmens), Bachbloesems (Orenda), Mindfulness (Naturopathica), Meditatie (Tom Kenyon en Ingeborg), Healing Voice (Michèle Avérard)
 • Bio-ingenieur aan de KU-Leuven (1988-1992)

Ervaring

“Sylvia, jij kan precies invoelen wat nodig is. Het heeft me veel deugd gedaan, en ik heb enorm goed geslapen daarna.”(Ana)

“Je hebt me enorm goed geholpen om mijn beperkende overtuigingen los tel laten.” (Domien)

“Sylvia, je kan heel goed met kinderen om in een sessie. Je behandelt ze als gelijke.” (Lieve)

“Bedankt voor de yogales!  Het heeft me veel deugd gedaan!  De oefeningen van vandaag hebben mijn pijnlijke spier/pees in mijn rug weggekregen! Dank je wel.” (Ann-Marie)

“Sylvia, jouw enthousiasme werkt echt aanstekelijk. Iedereen is na de yoga smilend naar huis gegaan.” (Sonja)