Inschrijvings- en deelname voorwaarden

Het is mogelijk dat een lesgever andere inschrijvings- en deelnamevoorwaarden hanteert. Deze zullen u dan meegedeeld worden. 

Deelname voorwaarden groepslessen
 • Workshops
  De aangeleerde oefeningen tijdens de groepslessen zijn niet bedoeld als vervanging van professionele medische behandeling en verzorging. De oefeningen dienen steeds uitgevoerd te worden volgens de instructies en met respect voor de grenzen van het eigen lichaam.
  Gelieve de lesgever vooraf te verwittigen, indien u recente operaties, kwetsuren, gezondheidsproblemen hebt,.. . Voor bepaalde workshops is het nodig dat vrouwen die een spiraaltje dragen of zwanger zijn, vooraf de lesgever verwittigen.
 • Infosessies
  De lezingen zijn informatief. Eigen meningen mogen gedeeld worden en worden gerespecteerd door de anderen. Dit wil niet zeggen dat je alles voor “waarheid” moet aannemen. Ieder heeft zijn eigen waarheid.
 • eQiLibre is niet aansprakelijk voor verlies van eigendommen, eventuele ongevallen en/of persoonlijke schade of letsel (van welke aard dan ook). 
 • Deelnemers houden zich aan de afspraken, ivm met stilte in bepaalde ruimtes, maatregelen ivm hygiëne (coronamaatregelen,…)

  FAQ
 • Moet je een corona safe ticket voorleggen om deel te nemen aan groepslessen?
  Neen, wij organiseren enkel kleinschalige groepslessen (geen evenementen met meer dan 200 deelnemers). We ventileren voldoende, houden afstand. Indien dit niet gegarandeerd kan worden dragen we een mondmasker, zoals wordt voorgeschreven door de overheid
  Daarenboven stimuleren we je om je immuniteit een boost te geven.

Inschrijven voor Groepslessen

Schrijf tijdig in, het kan van uw inschrijving afhangen of een groepsles wel of niet kan doorgaan.

Aanmelden gebeurt via de voorgestelde aanmeldingsprocedure (mail, online,..) voor die specifieke groepsles.

Daarna krijgt u een bevestigingsmail met de nodige informatie. 

Indien er een voorschot betaald moet worden voor een bepaalde datum, wil dit zeggen dat dit voorschot op de rekening moet staan en u enkel dagen vooraf de betaling dient uit te voeren. Hou hier rekening mee!

Afmelden voor Groepslessen

Kan u toch niet komen? Zo jammer! We hebben verschillende opties, zodat de organisatie en inplanning van onze activiteiten toch nog haalbaar blijft en jij mogelijkheden hebt om je inschrijvingsgeld niet volledig te verliezen.

Indien u verhinderd bent om te komen, gelieve de lesgever onmiddellijk te verwittigen. 

Tot 8 weken vooraf, krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug, min de administratieve kost van €10.
Tot 6 weken vooraf, krijg je 75% van het inschrijvingsgeld terug.

Tot 4 weken vooraf, krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terug.

Minder dan een maand voor de groepsles krijgt u geen terugbetaling.
U kunt ten alle tijden iemand anders uw plaats laten innemen (die voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden). Dan betaalt u enkel een administratieve kost van €10.