0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

Capoeira Kids

Inschrijven: anke@praktijkneerijse.be
Wanneer:  Woensdag of Zondag – Datum en uren nog vast te leggen. Najaarsreeks maandelijks  Geen les in herfstvakantie. Ook wekelijkse onlinelessen
Begeleiding: Instrutor Nordeste
Prijs: €/ les
Waar: Schoenvrije Bovenzaal eQiLibre
Meer info: abada capoeira

Capoeira

Capoeira is een perfecte activiteit voor kinderen. Het samenspel van muziek, dans en vechtkunst creëert een dynamische omgeving waarin de kinderen geprikkeld worden tot zelfexpressie en plezier.

Tijdens de Capoeira-lessen worden de kinderen op een speelse manier de basisbeginselen van de Capoeira bijgebracht. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van de zogenoemde Jogo dos Animais, een variatie binnen Capoeira-spel waarbij enkel dieren worden nagebootst.

De Roda is voor kinderen vaak het hoogtepunt van een Capoeira-training. Het samenzijn in een cirkel met vriendjes en vriendinnetjes, het zingen, in de handen klappen en eventueel het bespelen van een muziekinstrument zorgt voor veel plezier. Bovendien is de Roda hét moment voor de kinderen om te laten zien wat ze geleerd hebben gedurende de training. Hierdoor levert de Roda een positieve bijdrage aan het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van een kind.

Instrutor Nordeste gaf sinds september 2014 Les in Neerijse, maar nu verhuist hij naar Nederland. Hij zal maandelijks nog 1 les geven in Neerijse. Indien gewenst kan je de andere weken ook een online les nemen.