Laden…
0494 89 97 19
Donkerstraat 2, Neerijse

Brenda Van Strijthem

Contact bij voorkeur via e-mail of telefonisch (SMS mag ook)

0473/381688
brenda@praktijkneerijse.be

tijdens consulten ben ik telefonisch niet bereikbaar maar wil ik vragen een boodschap in te spreken

Over Brenda

Als kind was ik al op zoek naar antwoorden over gevoelens en behoeften. Ik probeerde het te begrijpen maar mijn kinderhoofd was nog te klein om het grote beeld te kunnen zien. Toch werd ik al snel het luisterend oor van vrienden, collega’s en kennissen. Dat gaf me veel voldoening en honger naar meer kennis.

Vandaag kan ik het totale beeld zien en ben ik gefascineerd door de veerkracht van het menselijk brein. Mijn passie is ontstaan uit ervaring. Ik ben van slachtoffer-overleven naar een persoon vol levensvreugde geëvolueerd. Ik kijk nu dankbaar terug naar de moeilijke periode in mijn leven. Ik noem het de weg van zwart naar wit en op deze weg wil ik mensen begeleiden en hen de nodige tools aanreiken. 

 

Behandelingen en groepslessen

Je wordt begeleid om te leren omgaan met je situatie. Om het te begrijpen en aanvaarden en terug inzicht in jezelf te krijgen. Een destructieve relatie holt je persoonlijkheid uit, brengt je gezondheid in gevaar en berooft je van je levensvreugde. Een relatie kan gaan over je partner, baas, collega, vriend(in), ouder, … 

Het is een proces waarin je evolueert van kwetsbaar naar weerbaar en zelfbewustzijn.

Behandelingen:

  • individuele sessies: mental coaching destructieve relaties & narcisme

Groepslessen:

  • praatgroep voor slachtoffers van destructieve relaties en narcisme

Lezingen:
Infosessie “Hoe omgaan met narcisme”: Over narcisme kan je veel informatie vinden maar je weet pas echt wat het is als je er zelf mee geconfronteerd bent. Narcistisch gedrag is moeilijk te herkennen. Voor de mensen in hun dichte omgeving ook heel verwarrend want de goede en slechte momenten liggen dicht bij mekaar. Het voelt als geslingerd worden van muur naar muur, ze zijn de beste charmeurs maar hun opportunisme en drang naar bewondering staat centraal. 

TARIEVEN:
€55 / 60min

Gevolgde opleidingen

  • verbindende communicatie - educatieve academie (2018-2019)
  • grok spel - bij Justine Mol in Nederland (2019)
  • omgaan met heerlijke lastige mensen - VSPW Gent (2019)
  • themagecentreerde interactie - VSPW Gent (2019)
  • psychologie - VUB Brussel (eerste jaar, 2012-2013)
  • Bachelor boekhouden-fiscaliteit - Hogeschool Gent (2004-2007)
  • Economie-wiskunde - KA Geraardsbergen (1989-1995)