Laden…
0494 89 97 19
Donkerstraat 2, Neerijse

Brenda Van Strijthem

Contact bij voorkeur via e-mail of telefonisch (SMS mag ook)

0473/381688
brenda@praktijkneerijse.be

tijdens consulten ben ik telefonisch niet bereikbaar maar wil ik vragen een boodschap in te spreken

Over Brenda

 

Op mijn tocht door het leven kwam ik al op jonge leeftijd meermaals in aanraking met personen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Toen had ik nog geen idee dat dit een naam had. Wel bracht het me behoorlijk uit evenwicht.

 

 Na mijn jarenlange relatie met een narcistische partner, ging ik op zoek naar antwoorden. Pas toen ik werkelijk begreep wat narcisme was, werd me duidelijk wat er zich telkens weer opnieuw had afgespeeld in die ‘moeilijke’ relaties in mijn leven. Ik kon het een naam geven en het voelde als een bevrijding om het patroon te kunnen doorbreken.

Ik leerde mezelf kennen en ontdekte een nieuwe ik. Ik werd niet terug de oude, maar wel een betere versie van mezelf.

 Ik werd door mijn hulpverleners aangespoord om iets te doen met mijn ervaring. Ook voor mezelf voelde het bijna als een plicht. Door mijn eigen ervaring herken ik de angst op mensen hun gezicht, hun onzekerheid, het schuldgevoel, de schaamte,… Heel mijn leven al vertellen mensen spontaan hun verhalen aan mij en vertrouwen ze me hun hart toe. De stap naar therapeut worden voelde dan ook heel natuurlijk.

Behandelingen en groepslessen

Je wordt begeleid om te leren omgaan met je situatie. Om het te begrijpen en aanvaarden en terug inzicht in jezelf te krijgen. Een destructieve relatie holt je persoonlijkheid uit, brengt je gezondheid in gevaar en berooft je van je levensvreugde. Een relatie kan gaan over je partner, baas, collega, vriend(in), ouder, … 

Het is een proces waarin je evolueert van kwetsbaar naar weerbaar en zelfbewustzijn.

Behandelingen:

  • individuele sessies: mental coaching destructieve relaties & narcisme

Groepslessen:

  • praatgroep voor slachtoffers van destructieve relaties en narcisme

Lezingen:
Infosessie “Hoe omgaan met narcisme”: Over narcisme kan je veel informatie vinden maar je weet pas echt wat het is als je er zelf mee geconfronteerd bent. Narcistisch gedrag is moeilijk te herkennen. Voor de mensen in hun dichte omgeving ook heel verwarrend want de goede en slechte momenten liggen dicht bij mekaar. Het voelt als geslingerd worden van muur naar muur, ze zijn de beste charmeurs maar hun opportunisme en drang naar bewondering staat centraal. 

TARIEVEN:
€55 / 60min

Gevolgde opleidingen

  • verbindende communicatie - educatieve academie (2018-2019)
  • grok spel - bij Justine Mol in Nederland (2019)
  • omgaan met heerlijke lastige mensen - VSPW Gent (2019)
  • themagecentreerde interactie - VSPW Gent (2019)
  • psychologie - VUB Brussel (eerste jaar, 2012-2013)
  • Bachelor boekhouden-fiscaliteit - Hogeschool Gent (2004-2007)
  • Economie-wiskunde - KA Geraardsbergen (1989-1995)