0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

Brenda Van Strijthem

Contact & Afspraak

Ondernemingsnummer: – Juridische vorm: Eénmanszaak
Email: brenda@praktijkneerijse.be –  Tel: 0473 381 688

Behandelingen

Groepslessen/Infosessie

 • praatgroep voor slachtoffers van destructieve relaties en narcisme
 • Infosessie: Hoe omgaan met narcisme, …

Actuele groepslessen kan je hier vinden.

Tarieven

Intakegesprek (1,5u-2u): € 80
vervolgsessies (1u): € 60

In het intakegesprek bekijken we of het ‘klikt’ en we samen op pad kunnen gaan.

Betalingen cash/bank app, er is geen bancontact aanwezig.

Over Brenda

Op mijn tocht door het leven kwam ik al op jonge leeftijd meermaals in aanraking met personen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Toen had ik nog geen idee dat dit een naam had. Wel bracht het me behoorlijk uit evenwicht.

Na mijn jarenlange relatie met een narcistische partner, ging ik op zoek naar antwoorden. Pas toen ik werkelijk begreep wat narcisme was, werd me duidelijk wat er zich telkens weer opnieuw had afgespeeld in die ‘moeilijke’ relaties in mijn leven. Ik kon het een naam geven en het voelde als een bevrijding om het patroon te kunnen doorbreken.

Ik leerde mezelf kennen en ontdekte een nieuwe ik. Ik werd niet terug de oude, maar wel een betere versie van mezelf.

Ik werd door mijn hulpverleners aangespoord om iets te doen met mijn ervaring. Ook voor mezelf voelde het bijna als een plicht. Door mijn eigen ervaring herken ik de angst op mensen hun gezicht, hun onzekerheid, het schuldgevoel, de schaamte,… Heel mijn leven al vertellen mensen spontaan hun verhalen aan mij en vertrouwen ze me hun hart toe. De stap naar therapeut worden voelde dan ook heel natuurlijk.

Gevolgde opleidingen

 • workshop ‘de huis-tuin-en-keukenpsychopaat’ – Jan Storms (2020)
 • workshop ‘kinderen in een destructieve relatie’ – Jan Storms (2020)
 • verbindende communicatie – educatieve academie Antwerpen (2018-2019)
 • grok spel – Justine Mol Nederland (2019)
 • omgaan met heerlijke lastige mensen – VSPW Gent (2019)
 • themagecentreerde interactie – VSPW Gent (2019)
 • psychologie – VUB Brussel (eerste jaar, 2012-2013)
 • bachelor boekhouden-fiscaliteit – Hogeschool Gent (2004-2007)
 • economie-wiskunde – KA Geraardsbergen (1989-1995)