0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

Annehieke Bryan

Contact & Afspraak maken

Tel: 0473/110.659 / Email: annehieke@praktijkneerijse.be
consult op maandagnamiddag, dinsdag (oneven weken) en donderdag

Behandelingen

 

Groepslessen/Infosessie

 • Afvallen rond de eettafel
 • Suikerchallange

Actuele groepslessen kan je hier vinden.

Tarieven

€55 (60 min)
€500 (10-beurtenkaart)

Betalingen
Consulten worden afgerekend na elk consult: contant (gepast), of met een directe overschrijving via mobiel internetbankieren.
Voor Leefstijlcoaching is er geen terugbetaling mogelijk via de mutualiteiten.

Over Annehieke

Ik ben Nederlandse en woon sinds 2007 in België. Voeding en beweging spelen al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Sporten is van jongs af aan een drijfveer voor mij geweest om me goed te voelen. Uit eigen ervaring weet ik wat bewegen met een mens kan doen, maar ook wat bewegingsbeperking voor effect heeft op vitaliteit.

In 1987 heb ik de studie ‘Voeding en Gezondheid’ aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen afgerond. Vervolgens heb ik 15 jaar gewerkt binnen het medisch-biologische veld. Het functioneren van het menselijke lichaam -met name de relatie ziekte en gezondheid- heeft mij altijd enorm geboeid. In deze tijd heb ik ook ervaren dat ik veel plezier beleef aan het adviseren en begeleiden van mensen binnen (start-up) bedrijven. Ik ondervond veel voldoening als door mijn inzet mijn klant resultaten boekte en tevreden was. Van goede dienstverlening krijg ik veel energie.

In de jaren die ik vervolgens in het buitenland gewoond heb en het niet vanzelfsprekend was dat ik werkte, heb ik ontdekt wat ik belangrijk vind in het leven. Eén aspect is ‘het krijgen van energie door bezig te zijn met activiteiten die ik zelf leuk en boeiend vind’. De relatie met andere mensen staat hierin centraal. Deze ervaring is erg waardevol voor mij geweest, zeker bij het vormgeven van mijn verdere toekomst.

In 2012 zijn al mijn levenslijnen bij elkaar gekomen en heb ik gekozen om de opleiding ‘Leefstijlcoach’ bij de Academie voor Leefstijl & Gezondheid te volgen. De noodzaak tot een gezonde leefstijl dringt zich steeds duidelijker op in onze maatschappij. Alle factoren die hierbij een rol spelen, spelen al heel lang een rol in mijn leven, zowel professioneel als persoonlijk. Daarna heb ik een vervolgopleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy) in België gevolgd (ACT Academy), waarbij mindfulness een belangrijke plaats inneemt.

Ik wil graag mijn kennis, vaardigheden en passie met anderen te delen. Ik geloof erin dat  ik mensen kan coachen om bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl om zo hun leven weer in eigen hand te nemen; een leven vol vitaliteit.

Gevolgde opleidingen

 • Universitaire Opleiding: Voeding en Gezondheid (Landbouwuniversiteit Wageningen, Nederland)
 • Post-hbo opleiding tot Leefstijlcoach (Academie voor Leefstijl en Gezondheid, Nederland)
 • Opleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Motiverende Gesprekstechnieken
 • Diverse nascholingscursussen voor de Leefstijlcoach
 

Ervaring

 • Eigen praktijk voor Leefstijlcoaching in Leefdaal
 • Zelfstandige Leefstijlcoach bij Ready2Improve en Het Fitste Bedrijf
 • Zelfstandige Leefstijlcoach in de praktijk ‘Het Gezonde Huis’ in Haasrode
 • Zelfstandige Leefstijlcoach in de praktijk ‘eQiLibre’ in Neerijse
 • Verzorgen van cursussen/workshops rond Suiker, Mindfulness en Gezonde leefstijl voor Archeduc, Vormingsplus Oost-Brabant en via praktijken of op aanvraag.