0494 89 97 19
Donkerstraat 2 3040 Neerijse

5 elementen yoga

Therapeuten

5 elementen yoga kan individueel of in groep beoefend worden. 5 Elementen Yoga gebruikt de principes van de Indische en Japanse Yoga, alsook die uit de Chinese Tao Yin.

De bewegingen zijn onderverdeeld volgens de 5 elementen. Elk van deze elementen staat voor een bepaalde natuurlijke levenskwaliteit, welke we ook terugvinden in het functioneren van het lichaam. De 5 elementen vertalen zich in de volgende bewegingen: torsie, buiging, strekking, compressie en structuur.

De balans tussen kracht en flexibiliteit geeft de Yin-Yang balans weer.

Een goed functionerend lichaam heeft een balans tussen deze 5 elementen/bewegingen en een energetische overvloed door hun interactie (alchemie). Het meridiaansysteem haalt zijn energie uit de elementen en kan dus gezien worden als een uiting van die balans en energetische overvloed.

Deze unieke methode leert je om je energiesysteem in balans te brengen en heeft tevens ook een helende werking op de organen, wervels en lichaamsfuncties. Je zal meer bewustzijn, vitaliteit en kracht krijgen in je lichaam en zo bewust allerlei zwaktes en disfuncties in lichaam en geest kunnen aanpakken.

Je zal verbaasd zijn welk levenskrachtpotentieel er uit je lichaam vrijkomt door er de juiste aandacht aan te geven!

Meer info en filmpje: lifeprojects